Suus Bettink

Sinds 2005 ben ik afgestudeerd als dierenarts en vele jaren in de praktijk en farmaceutische industrie werkzaam geweest. Sinds 2013 ben ik een aanvullend pad gaan bewandelen. Wat mij enorm verrijkt heeft als mens en als dierenarts.

Ik ben dierenarts

Ik heb heel wat opleidingen gevolgd in de complementaire (dier)geneeskunde (als je nieuwsgierig bent welke heb ik hier het lijstje gezet.  De meest intensieve en voor mij vormende zijn de  opleiding tot darmtherapeut en daarnaast Intuitive Anatomy (Thetahealing) geweest. Toen kwam voor mij veel samen en deze kennis zet ik in bij de dieren en hun bijbehorende personen.

Inmiddels werk ik voornamelijk met aanvullende geneeswijzen, specifiek gericht op voeding, kruiden en quantumhealing. Als je nieuwsgierig bent naar hoe ik kan helpen voor het dier jouw leven dan kun je het contactformulier invullen.

Flip

Flip is een wijze kat, hij weet precies wat er nodig is. De praktijk is naar hem vernoemd omdat hij dat graag wil en omdat hij Suus en alle andere gezinsleden helpt. Op zijn eigen wijze

Door zijn ontspannen aard, zijn recht door zee mentaliteit en zijn aanwezigheid kan Suus doen wat ze doet.

Contact

Wil je aanvullend op de reguliere diergeneeskunde naar het vraagstuk rondom je dier kijken dan kun je contact opnemen met mij, via de mail of telefonisch.

suus@praktijkflip.nl
06-24558531