Suus Bettink

Sinds 2005 ben ik afgestudeerd als dierenarts en vele jaren in de praktijk en farmaceutische industrie werkzaam geweest. Sinds 2013 ben ik een aanvullend pad gaan bewandelen. Wat mij enorm verrijkt heeft als mens en als dierenarts.

Mijn Weg

Mijn reis in de wereld van de diergeneeskunde begon zoals de meeste anderen, met conventionele methoden. Maar al snel ontdekte ik dat er meer was dan wat het oog zag, meer dan de reguliere diergeneeskunde kon bieden.

Mijn reis was er een van ontdekking en zelfreflectie. Ik besefte dat om dieren echt te begrijpen, we verder moesten kijken dan enkel de oppervlakte. Dus begon ik mijn gereedschapskist uit te breiden, en niet met gewone instrumenten, maar met inzichten die de wijsheid van de natuur en de energieën om ons heen omarmen.

In mijn praktijk omarm ik holistische benaderingen zoals intuitive anatomie, darmtherapie, diercommunicatie, essentiële oliën, voeding, kruiden, emoties en de spiegel van het dier. Deze technieken stellen me in staat om tot de kern van de zaak door te dringen, om de diepere oorzaak te begrijpen waarom een dier niet optimaal functioneert.

Albert Einstein zei ooit dat de toekomst van de (dier)geneeskunde ligt in het begrijpen van energie. En dat is precies wat ik doe. Ik kijk verder dan de symptomen, ik graaf dieper om te begrijpen wat er speelt op energetisch niveau.

Reguliere diergeneeskunde is van onschatbare waarde voor acute situaties, waarbij snel ingrijpen noodzakelijk is. Het blust de brand, en dat is cruciaal. Maar voor chronische aandoeningen, voor dieren die lijden zonder duidelijke oplossing, daar ligt mijn passie. Holistische diergeneeskunde is als een waakvlam – het zet niet alleen het vuur opnieuw aan, het zorgt ervoor dat die waakvlam blijft branden.

Mijn reis bracht me in contact met diverse technieken, en ik heb ze niet alleen bestudeerd, ik heb ze ervaren. Het is deze persoonlijke ervaring die me in staat stelt om een breed palet aan behandelmogelijkheden te bieden, aangepast aan de unieke behoeften van jouw dier.

Bij Praktijk Flip begrijp ik dat elk dier een individu is met zijn eigen verhaal en behoeften. Ik be er om je te helpen diep in de wereld van holistische diergeneeskunde te duiken, waar we samen de welzijnskaart van jouw dier opnieuw definiëren.

Flip

Flip is een wijze kat, hij weet precies wat er nodig is. De praktijk is naar hem vernoemd omdat hij dat graag wil en omdat hij Suus en alle andere gezinsleden helpt. Op zijn eigen wijze

Door zijn ontspannen aard, zijn. recht door zee mentaliteit kan Suus doen wat ze doet

Contact

Wil je aanvullend op de reguliere diergeneeskunde naar het vraagstuk rondom je dier kijken dan kun je contact opnemen met mij, via de mail of telefonisch.

suus@praktijkflip.nl
06-24558531