Gezonde darmen

Gezonde darmen zijn de basis voor een gezond (dieren)leven. We beginnen in 99% met het gezonde darmen stappenplan. Daarmee versterk je het dier enorm. Overigens geldt dit ook net zo voor mensen.

Huidige voedingspatroon

Voeding speelt een belangrijke rol in het ontstaan van chronische ziekten. Als er een overgevoeligheid speelt of de verkeerde voeding voor het dier wordt gegeven dan is er meer kans op een disbalans in de darmgezondheid en dus ziekte. We kijken dus als eerste naar het huidige voedingspatroon.

Voeding, Kruiden en supplementen

We passen de voeding aan op basis van natuurlijke voeding, kruiden en supplementen. Ik geef hierin gepersonaliseerd advies, en ben opgeleid als Certified Veterinary natural nutrition. Een Australische opleiding alleen te volgen voor dierenartsen, gebaseerd op natuurlijke voeding met wetenschappelijk onderzoek als basis.

Adaptieve fase

De derde fase is de fase waar we samen kijken naar de reactie van het dier en aan de hand daarvan de voeding aanpassen. Zodat het nieuwe voedingspatroon het best aansluit bij uw dier.

Waarom Praktijk Flip?

Omdat er nog zo veel meer is

Eigen (wijze) aanpak

Liefdevolle benadering

Dier en mens

Voeding

De basis van het leven, nieuwe cellen worden opgebouwd uit de bouwstenen die wij aanleveren door voeding. Als je slecht eet, krijg je slechte cellen.

Kruiden en supplementen

Alles wat we nodig hebben om het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan te spreken is aanwezig in de natuur. In de vorm van planten of mineralen.

Energie

Het stappenplan stap voor stap

Praktijk Flip

Het stappenplan stap voor stap

kies voor de meest liefdevolle zorg

Starten met het darmgezonheid stappenplan is altijd een goed idee

Back to top