Gezonde darmen

Gezonde darmen zijn de basis voor een gezond (dieren)leven. We beginnen in 99% met het gezonde darmen stappenplan. Daarmee versterk je het dier enorm. Overigens geldt dit ook net zo voor mensen.

Huidige voedingspatroon

Voeding speelt een belangrijke rol in het ontstaan van chronische ziekten. Als er een overgevoeligheid speelt of de verkeerde voeding voor het dier wordt gegeven dan is er meer kans op een disbalans in de darmgezondheid en dus ziekte. We kijken dus als eerste naar het huidige voedingspatroon.

Voeding, Kruiden en supplementen

We passen de voeding aan op basis van natuurlijke voeding, kruiden en supplementen. Ik geef hierin gepersonaliseerd advies, en ben opgeleid als Certified Veterinary natural nutrition. Een Australische opleiding alleen te volgen voor dierenartsen, gebaseerd op natuurlijke voeding met wetenschappelijk onderzoek als basis.

Begeleiding

Door het volgen van het uitgedachte stappenplan, wat best wat tijd en inzet vraagt, vergroot je de kans dat de darm zich kan herstellen en je dier weer veel gezonder zal zijn en een grotere weerstand opbouwt. De ervaring leert dat begeleiding hierin een grote meerwaarde heeft.

Waarom Praktijk Flip?

Omdat er nog zo veel meer is

Eigen (wijze) aanpak

Liefdevolle benadering

Dier en mens

Voeding

De basis van het leven, nieuwe cellen worden opgebouwd uit de bouwstenen die wij aanleveren door voeding. Als je slecht eet, krijg je slechte cellen. De juiste voeding is voor elk levend wezen anders. Wat voor het ene dier goed is is voor het ander juist niet. Voeding is maatwerk.

Kruiden en supplementen

Alles wat we nodig hebben om het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan te spreken is aanwezig in de natuur. In de vorm van planten of mineralen.

Gezonde darmen heeft alles met voeding te maken. We volgen een op maat stappenplan.

Het stappenplan bestaat uit onderzoeken wat je dier, als uniek wezen, nodig heeft aan voeding, supplementen, kruiden, essentiele oliën. Het omzetten naar een ander voedingspatroon kan 3-6 maanden duren en vraagt begeleiding om de darmen daadwerkelijk weer gezond te krijgen. Dit is altijd een maatwerk programma. Neem contact op voor een intake gesprek.

kies voor de meest liefdevolle zorg

Starten met het darmgezonheid stappenplan is altijd een goed idee

Back to top