Energetisch werk

De moderne wetenschap is gebaseerd op de visie dat alles in het universum op een mechanische manier functioneert.Van fenomenen die niet fysiek, meetbaar of aantoonbaar zijn via wetenschappelijke observatie wordt uitgegaan dat ze onwerkelijk zijn.

 bron: Bewustzijn van materie, Richard Gordon.

In de afgelopen 400 jaar is de wetenschap er stilzwijgend van uitgegaan dat de menselijke intentie geen invloed kan hebben op wat wij de “fysieke werkelijkheid” noemen. Experimenteel onderzoek van de afgelopen 10 jaar laat zien dat deze veronderstelling niet langer correct is. Wij mensen zijn veel meer dan we denken te zijn en de psycho-energetische wetenschap voert daar steeds meer bewijs voor aan.

William A. Tiller, PhD

Energie

Zoals we op school hebben geleerd is energie de capaciteit van een systeem om warmte, straling, beweging of materie te produceren. Energie kan worden gezien als natuurlijke hulpbron, aangezien ze geconsumeerd, geproduceerd en gebruikt wordt door levende wezens.

De Kwantum mechanica is ontwikkeld deels op het werk van Albert Einstein. Albert Einstein veranderde de kijk op wetenschap en geneeskunde voor altijd rond 1900.

Hiervoor werd er naar het lichaam gekeken als een mechanisme (Newton) maar Einstein beweerde dat het lichaam voor 100 procent uit energie bestaat. Hij zei: “Alles is energie en dat is alles wat er is, vergelijk de frequentie van de realiteit die je wilt en je kan het niet helpen die realiteit te krijgen. Er kan geen andere manier zijn. Dit is geen filosofie, dit is natuurkunde.”

Kwantum mechanica

Het principe van de kwantum theorie is dat er geen enkele waarneming kan worden gedaan zonder dat het waargenomen verschijnsel wordt beïnvloed

Kwantum verstrengeling

Dit is een fenomeen uit de kwantummechanica waarbij 2 of meer natuurkundige objecten zodanig verbonden zijn dat het ene object niet meer volledig beschreven kan worden zonder het andere specifiek te noemen. Ook al zijn beide objecten ruimtelijk gescheiden. Hier wordt mee bedoeld dat een elektron op meerdere plekken tegelijk kan zijn. Het kan worden gedeeld door meerdere protonen en neutronen. Het is daardoor mogelijk om in dezelfde tijd op een andere plek te zijn. Denk hierbij aan een tweeling die weet wanneer de ander zich stoot zonder bij elkaar te zijn of een hond die voor het raam gaat zitten als de verzorger thuis komt.

The only real valuable thing is intuition.

Albert Einstein, 1879 – 1955
Diercommunicatie

Als je de radio aanzet draai je een knop om en ontvang je de geluidsgolven die energie zijn. Met een dier communiceren is niet anders. Je stemt af op de energiegolf die het dier uitzendt en je ontvangt informatie.

Thetahealing®

Ken je mensen of dieren die zijn doodgegaan aan een gebroken hart? In dat geval is er een duidelijk aanwijsbare oorzaak. Diegene was zo verdrietig dat in zijn/haar ogen verder leven geen zin meer had en zo een psychosomatische ziekte heeft ontwikkeld. Maar er zijn ook ziektes die een mens of dier kan ontwikkelen door emoties die niet zo makkelijk te herkennen zijn. Dit komt ook doordat je emoties worden bepaald door onbewuste gedachtes. Betrap je jezelf er wel eens op dat je vaak hetzelfde denkt? Vaak is dat negatief. Dieren hebben deze emoties ook.

Door achter de onbewuste overtuiging te komen kan je deze veranderen in een positieve overtuiging en kan je de ziekte die erdoor is ontstaan een halt toeroepen en genezen.

Dit is de basis van Thetahealing.

Magie is slechts wetenschap die we nog niet begrijpen

Arthur C. Clarke

kies voor de meest liefdevolle zorg

Wanneer je voelt dat jouw dier in het reguliere circuit niet verder geholpen kan worden of je voelt dat jouw dier de meest liefdevolle zorg verdient, neem dan contact met mij op.

Back to top