Chronische klachten

Een chronische ziekte kan ontstaan door 3 dingen of een mix van deze 3.

1. Omgeving

Onze dieren leven net als wij tussen toxische stoffen, uitlaatgassen, wasmiddelen, pesticiden en ga zo maar door. Ze krijgen deze stoffen binnen via hun voeding, de lucht die ze inademen en door hun huid. Ook voeding speelt hierin mee en kan ook als een deel van je omgeving worden gezien.

2. Genen

Mensen zijn geneigd om hun lot te laten bepalen door te zeggen: “ik kan er niets aan doen, het zit in mijn genen”. Je kan wel degelijk iets aan je genetische blauwdruk doen. Genen kunnen “aan” of “uit” staan. Door epigenetica zijn we erachter gekomen dat als je geboren bent met een bepaald gen het niet hoeft te betekenen dat de ziekte zich ook zal uiten. Een gen kan “aan” worden gezet door psychische en mentale stress, verkeerde voeding, te weinig of te veel beweging of te veel toxische stoffen.
Bij de dieren zijn we door het najagen van bepaalde raskenmerken bepaalde genen gaan inmengen. Hierdoor zijn er ook ziektes ontstaan die vaker voorkomen in een bepaald ras. Maar ook hier geldt: door de juiste omstandigheden kan dit gen worden “aan” of “uit” gezet.

3. Emoties

Ken je mensen of dieren die zijn doodgegaan aan een gebroken hart? In dat geval is er een duidelijk aanwijsbare oorzaak. Diegene was zo verdrietig dat in zijn/haar ogen verder leven geen zin meer had en zo een psychosomatische ziekte heeft ontwikkeld. Maar er zijn ook ziektes die een mens of dier kan ontwikkelen door emoties die niet zo makkelijk te herkennen zijn. Dit komt ook doordat je emoties worden bepaald door onbewuste gedachtes. Betrap je jezelf er wel eens op dat je vaak hetzelfde denkt? Vaak is dat negatief. Dieren hebben deze emoties ook. Door achter de onbewuste overtuiging te komen kan je deze veranderen in een positieve overtuiging en kan je de ziekte die erdoor is ontstaan een halt toeroepen en genezen. Dit is de basis van Thetahealing.

Ik ben als dierenarts ook wetenschapper dus ik wil graag dingen begrijpen.

Daarnaast communiceer ik met dieren en gebruik Thetahealing ® in mijn werk, wat ik kan verklaren door te kijken naar de Kwantum mechanica.

Ons lichaam en dat van de dieren bestaat uit organen. Deze organen bestaan uit cellen. Deze cellen bestaan uit moleculen en deze moleculen bestaan uit protonen, neutronen en elektronen. En die bestaan uit energie. Dus een lichaam is een bundel samengepakte energie.

Als het dieet verkeerd is, zijn medicijnen nutteloos, Als het dieet goed is, zijn medicijnen overbodig.

~ Ayurvedische spreuk

kies voor de meest liefdevolle zorg

Wanneer je voelt dat jouw dier in het reguliere circuit niet verder geholpen kan worden of je voelt dat jouw dier de meest liefdevolle zorg verdient, neem dan contact met mij op.

Back to top