Aanpak

Ik gebruik bioregulerende diergeneeskunde. Dat betekent dat ik een plan maak om het zelfgenezend vermogen van je dier te activeren. Dit berust op 3 pijlers.

Voeding en darmgezondheid

Voeding speelt een belangrijke rol in het ontstaan van chronische ziekten. Als er een overgevoeligheid speelt of de verkeerde voeding voor het dier wordt gegeven dan is er meer kans op een disbalans in de darmgezondheid en dus ziekte. Het is belangrijk om de voeding en de darmgezondheid te kijken voordat er een therapie wordt gestart.

Kruiden en supplementen

Heel vaak komt de basis van synthetische medicatie uit de natuur. Het nadeel is dat er vaak maar 1 stof wordt gebruikt waardoor de natuurlijke werking van de plant wordt vernietigd. Kruiden zijn heel breed inzetbaar en hebben veel minder bijwerkingen dan reguliere medicatie. Maar het moet wel op de juiste manier worden ingezet.

Quantumfysica

Energie kan worden gezien als natuurlijke hulpbron, aangezien ze geconsumeerd, geproduceerd en gebruikt wordt door levende wezens. De Kwantum mechanica is ontwikkeld deels op het werk van Albert Einstein. Hij zei: “Alles is energie en dat is alles wat er is, vergelijk de frequentie van de realiteit die je wilt en je kan het niet helpen die realiteit te krijgen. Er kan geen andere manier zijn. Dit is geen filosofie, dit is natuurkunde.”

Waarom Praktijk Flip?

Omdat er nog zo veel meer is

Eigen (wijze) aanpak

Door mijn ervaring als regulier dierenarts, mijn opleiding darmtherapeut (voor mensen), mijn werkervaring bij de Groene Os (fytotherapie met een holistische kijk) en mijn intuïtie (Thetahealing® en diercommunicatie) maak ik samen met jou een compleet plaatje van het probleem. In overleg maken we een behandelplan.

Liefdevolle benadering

Ik neem de tijd voor jou en je dier. Ben je op zoek naar aanvullende zorg voor je dier? Wil je dat een keer op een holistische manier naar je dier wordt gekeken? Heeft je dier een chronische klacht waarvan de dierenarts heeft gezegd dat je “er maar mee moet leren leven”. Heeft je dier een voedselintolerantie en weet je niet waarvoor?, dit zijn allemaal redenen om contact op te nemen.

Dier en mens

Wij leven samen met dieren en planten. Uiteindelijk is alles op aarde opgebouwd uit dezelfde protonen, neutronen en elektronen. Alles in een net andere verhouding, een ander recept. Door een verbinding aan te gaan met elkaar gaan de electronen ook een verbinding met elkaar aan. En behandel ik naast het dier ook de mens. Ik zie geen verschil en maak geen onderscheid. Dus de invloed van de mens bij het dier is deel van het behandelplan.

Voeding

De basis van het leven, nieuwe cellen worden opgebouwd uit de bouwstenen die wij aanleveren door voeding. Als je slecht eet, krijg je slechte cellen.

Kruiden en supplementen

Alles wat we nodig hebben om het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan te spreken is aanwezig in de natuur. In de vorm van planten of mineralen.

Energie

Ons lichaam en dat van de dieren bestaat uit organen. Deze organen bestaan uit cellen. Deze cellen bestaan uit moleculen en deze moleculen bestaan uit protonen, neutronen en elektronen. En die bestaan uit energie. Dus een lichaam is een bundel samengepakte energie.

Het lijkt altijd onmogelijk totdat het gedaan is.

Nelson Mandela

Ik verwonder mij elke dag waar dier en mens toe in staat zijn op gebied van genezing.

kies voor de meest liefdevolle zorg

Wanneer je voelt dat jouw dier in het reguliere cirquit niet verder geholpen kan worden of je voelt dat jouw dier de meest liefdevolle zorg verdient, neem dan contact met mij op.

Back to top